Pieleslehdon tila 

Maatilan elämää lähellä kaupunkia.

Pieleslehdon tila 

 

Tule tutustumaan ja hoitamaan maatilamme kotieläimiä ohjatusti. Opettelemme eläinteinhoidon alkeita harrastepohjalta. Voit varata yksityistunnin ratsastukseen, kärryajeluun tai eläinteinhoitoon. Toimintamme sopii myös perheen pienimmille.

Tilallamme on mahdollista päästä traktorin tai mönkijän kyytiin ja tutustua erilaisiin maatilan koneisiin.

Tilalla voi järjestää pienimuotoisia ryhmätapahtumia; esimerkiksi päiväkotilasten vierailuja, luokkaretkiä, lasten synttäreitä jne.

Voit myös varata ajelun tai ratsastuksen ravihevosella. Tämä voisi olla kiva aktiviteetti vaikkapa polttareihin, pikkujouluihin tai työpaikan virkistymistapahtumiin.

Ota yhteyttä ja sovi käynneistä henkilökohtaisesti soittamalla Hilla Toivoselle 040 8391046 arkipäivisin klo 9-19 välisenä aikana. Mikäli et tavoita soittamalla, jätä soittopyyntö tekstiviestinä, näin sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian.
Isommissa ryhmätapaamissa ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin sähköpostitse 

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA.

Huomioithan, että toimintamme pienimuotoisuuden vuoksi voit välillä joutua odottamaan vuoroasi. Tilalla toimii kolmena päivänä viikossa 4H-kerho, jossa käy paljon lapsia. Varauksia tulee välillä paljon ja eläimetkin tarvitsevat päivittäin rauhallisen hetkensä. Eläimet viettävät pääsääntöisesti lepopäiviä viikonloppuisin.

Tilan eläimet

Pieleslehdon tilalla asustaa paljon erilaisia eläimiä.

Lisätietoja tulossa.

Yhteydenotot ja tarjouskyselyt

Sallittu merkkimäärä: 1024